Тарас СТЕПАНЕНКО: «Без роздумів переїхав би до Англії або Італії»

Український хавбек «Шахтаря» розповів про свої улюблені європейські чемпіонати

30-річний півзахисник донецького «Шахтаря» і збірної України Тарас Степаненко розповів про те, в чемпіонат якої країни він перейшов би без найменших роздумів.
«В яку лігу перейшов би без роздумів? Англія. Може бути, та ж Італія. Тому що я зараз бачу, що у них дуже хороший чемпіонат. У нас давно його не показували, не стежив. А зараз, коли почали показувати італійський чемпіонат, він мені дуже сподобався. Іспанія мені не подобається.
Німці? Вони своєрідні. Навіть з Євгеном Коноплянкою про це розмовляли. Німці себе захищають. В першу чергу - німець, потім вже решта. Ти повинен бути в порядку, в тебе повинні бути зацікавлені і тренер, і спортивний директор. А якщо тебе продали і на тобі хтось заробив, а потім прийшов новий тренер, то ти вже нікому не потрібен, в якому б порядку ти не був. Я вважаю, що Коноплянка не слабкіший за тих хлопців, які грають в «Шальке», він доводить це в національній збірній, хоч і приїжджає не завжди в ігровому тонусі. Така специфіка європейського футболу. Він грав в Іспанії, Німеччині, він це знає добре, тому і розповідав», - зазначив Степаненко.
Степаненко захищає кольори «Шахтаря» з 2010-го року після переходу із запорізького «Металурга».
Михайло Шаповалов Джерело: Отдушивдушу
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 26 травня 2024, 07:10 1

Головні новини за 25 травня на Sport.ua

Коментарі