СУРКІС: «У другому таймі команда показала, що може грати в футбол»

Президент «Динамо» прокоментував непросту перемогу команди над «Мальме»

Президент «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував перемогу київської команди над «Мальме» в першому турі групового етапу Ліги Європи. Гра в Києві завершилася з рахунком 1: 0.
«Ця перемога важлива психологічно. Навіть по першому тайму було видно, який тягар відповідальності лежить на футболістах. Навіть я, не виходячи на футбольне поле, відчував напругу, яке було присутнє і в роздягальні і на футбольному полі. Це в першому таймі. У другому таймі команда довела, що вона може грати в футбол, може дотиснути суперника і ця перемога насамперед важлива з психологічної точки зору.
А з урахуванням того, що перебудований тренувальний процес, хлопці отримують інші навантаження. Я б не хотів критикувати колишній тренерський штаб. Михайличенко працює за своїм і тільки в ближній і далекій перспективі ми будемо робити висновки, як команда прогресує і знаходить свою гру. У футбол вони вміють грати. Повинна просто бути впевненість і віра в те, що вони все правильно роблять на футбольному полі, довіра до тренерського штабу і самих себе. Якщо це буде - все у них вийде», - сказав Суркіс.
Максим Гаптар Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 07:01 8

Максим Воронов відзначився першим голом за «Атлетіко Паранаенсе»

Коментарі