Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Вся команда чудово відпрацювала в обороні»

Головний тренер «Динамо» про непростий матч Ліги Європи

Головний тренер київського «Динамо» Олексій Михайличенко прокоментував перемогу над «Мальме» (1:0) в поєдинку 1-го раунду групового етапу Ліги Європи.
- Дуже важлива перемога для нас. Ще важливіше, напевно, що вона здобута з вмістом хорошої гри, проти хорошого суперника в Лізі Європи. Повторюся, це дуже важливо.
- Сильно нервували в другому таймі, коли рахунок був ще 0:0?
- Я до сих пір нервую.
- Чому?
- Природно, це нормальний стан, емоції і переживання завжди присутні. Мені здається, можна не нервувати, коли людина байдужа. Якщо людина за щось переживає, звичайно, вона буде нервувати. Це стосується не тільки футболістів і тренерів, але і всіх інших.
- Що скажете про сам матч?
- Гра вийшла бойовою, скандинавські команди завжди добре ведуть боротьбу, добре організовані, фізично здорово підготовлені. Ми бачили, що вони захищалися великою групою гравців, розраховуючи на контратаки. Це те, до чого ми готувалися, але все одно в першому таймі було допущено кілька помилок. Ми зробили акцент на це в перерві - все починається з оборони. Будь-яка атака починається з оборони. Для того, щоб атакувати, потрібно спочатку забрати м'яч. Вся команда відпрацьовувала в обороні чудово.
- Попереду у «Динамо» багато матчів в найближчі кілька днів. Як вдасться відновити команду фізично і психологічно?
- Такий календар, тут нічого не зміниш, ми всі знали про це. Потрібно приймати ситуацію такою, яка вона є. Потрібно готуватися і так розрахувати свої сили, щоб вистачило на всі матчі.
- Тільки що з роздягальні вийшов Ігор Суркіс. Якщо не секрет, про що говорили?
- Він привітав з перемогою, побажав успіхів і поділився своїми враженнями від гри.

Максим Гаптар Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 20:13 1

«Шеффілд Юнайтед» вилетів з АПЛ після одного сезону в лізі

Коментарі