Юрій ВЕРНИДУБ: «Скрипнику в Зорі потрібно поставити багато плюсів»

Колишній коуч «Зорі» радий, що залишив новому тренерові не дно та випалену землю

Колишній головний тренер луганської «Зорі» Юрій Вернидуб прокоментував гру команди під керівництвом нинішнього коуча Віктора Скрипника:
«Мені приємно, не побоюся цих слів, що я пішов, не залишивши новому тренеру дно та випалену землю. Я залишив команду, яка зараз демонструє досить непогану гру. Так, Скрипнику потрібно поставити багато плюсів - він прищеплює «Зорі» трохи інший стиль. Це супер.
Але повірте: ці футболісти вже були готові. З нових грає тільки Абу-Ханна (відмінне поповнення для «Зорі») та Іванісеня - його начебто не видно на полі, але він робить саме те, що потрібно для тактичної схеми Віктора Скрипника. Всі інші хлопці - ті ж.
Я побував на матчі з «Динамо», коли «Зоря» відігралася після 0:2. Це мені нагадало, як ми поступалися киянам 0:3, потім 3:4, але в підсумку зіграли 4:4. Команда не зупинилася, йшла до кінця і досягла результату.
Матч з «Шахтарем» я не бачив вживу - подивився в записі. Нагадало, як ми грали з гірниками на Кубок: вели 2:0, потім 2:2, 2:3, 3:3 і в кінці кінців поступилися 3:4. Чим не ідентичний матч? Не закривалися, не ставили автобус, а грали в футбол. Від щирого серця бажаю Віктору Анатолійовичу ще більших успіхів. У «Зорі» гідні хлопці з гідним тренером».
Микола Степанюк Джерело: Футбол 24
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 17:45 0

Дивіться найцікавіші моменти матчу 33-го туру Ла Ліги

Коментарі