Томас ТУХЕЛЬ: «Коли граємо без Неймара і Мбаппе – це може допомогти»

Наставник ПСЖ задоволений перемогою в Лізі чемпіонів

Головний тренер ПСЖ Томас Тухель прокоментував впевнену перемогу своєї команди над «Реалом» в рамках першого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Гра завершилася з рахунком 3:0.
«В першу чергу, якщо хтось запитає мене, чи збираємося ми виграти Лігу чемпіонів, я просто встану і піду з прес-конференції.
Ця перемога - заслуга всієї команди, яка працювала разом з м'ячем і без нього. Я бачу команду кожен день, і вона готова додавати і посилено працювати. Сьогодні нам довелося продемонструвати це. Втім, робити подібне кожні три дні складно.
Коли ми граємо без Неймара, Мбаппе і Кавані, це може навіть допомогти. Люди кажуть, що ми не фаворити, і це може зняти тиск. Весь час без них грати? Звичайно складно. Нам потрібні всі наші футболісти.
Гра Ді Марії? Він уже рік доводить, що здатний видавати подібні матчі. Його ліва нога просто незрівнянна. У нього видатна статистика в клубі, і він завжди забиває і віддає гольові передачі в найважливіші моменти. Він також сильний в обороні і при цьому скромний. Він закрив Карвахаля, і це здорово спрацювало при наявності Берната у нас на лівому фланзі», - сказав Тухель.
Максим Гаптар Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 19:11 1

Колишній гравець та тренер киян оцінив матч єврокубка