ШАРАН: «Вольфсбург фаворит, але ми постараємося зіпсувати їм настрій»

Наставник «Олександрії» – про майбутній старті в Лізі Європи

Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран поділився очікуваннями від матчу першого туру групового раунду Ліги Європи проти німецького «Вольфсбурга».
- Ми довго чекали початку групового етапу Ліги Європи, і ми дуже раді, що на цьому етапі у нас такі суперники, як «Вольфсбург», «Гент» і «Сент-Етьєн», тому що це неймовірний успіх для нашої команди - потрапити в груповий етап.
Звичайно, ми сьогодні прогулялися по місту, нам дуже сподобалося. Саме основне - це настрій на гру. Ми приїхали сюди грати, але місто заслуговує теплих слів.
- Сильні сторони «Вольфсбурга» знаєте?
- Ми переглянули кілька матчів. Команда дуже сильного рівня, з дуже сильними гравцями. Команда дуже добре грає на контратаках. «Вольфсбург», звичайно ж, фаворит, але ми докладемо всіх зусиль до того, щоб настрій у гравців, тренерів та вболівальників «Вольфсбурга» був не таким веселим.
- Той фактор, що ви давно працюєте в «Олександрії», а ваш візаві лише на початку сезону очолив «Вольфсбург», може вплинути на розклад сил?
- Думаю, гра покаже, але маючи такий арсенал гравців у суперника, і, судячи по тих матчах, які ми подивилися, не думаю, що це зіграє якусь роль. Сподіваємося, що ми зможемо чинити опір в завтрашньому поєдинку.
Матч «Вольфсбург» - «Олександрія» відбудеться в четвер, 19-го вересня. Початок о 22:00 за Києвом.
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 12:08 6

Відомий тренер вважає, що коуч розраховує отримати роботу в «Поліссі»

Коментарі