Динамо – Мальме – 1:0. Текстова трансляція матчу

Слідкуйте за текстовою трансляцією матчу групового етапу Ліги Європи

Ліга Європи УЄФА. Група В
Динамо - Мальме - 1:0
«Динамо» Денис Бойко, Томаш Кендзьора, Томаш Кадар, Артем Шабанов, Віталій Миколенко, Сергій Сидорчук, Володимир Шепелєв, Віталій Буяльський, Беньямін Вербич, Віктор Циганков (Олександр Караваєв, 90 +1), Жерсон Родрігес (Артем Бесєдін, 73)
Запас: Георгій Бущан, Фран Сіль, Георгій Цітаішвілі, Карлос Де Пена, Денис Гармаш
«Мальме»: Юхан Далін, Фелікс Бейм (Ерік Ларссон,, 57), Лассе Нільсен, Расмус Бенгтссон, Беранг Сафарі, Арно-Ингви Траустасон (Ромен Галль, 86), Оскар Левицькі, Фуад Баширу, Серен Рікс, Андерс Крістіансен (Маркус Антонссон, 72), Маркус Розенберг
Запас: Душан Меліхарек, Ерік Ларссон, Йонас Кнудсен, Гільєрмо Морінс, Йо-Інге Бергет
Арбітр: Олександр Ставрев (Північна Македонія)
Стадіон: НСК «Олімпійський»
У четвер, 19 вересня, київські динамівці стартують в груповому етапі Ліги Європи домашнім матчем із шведським клубом «Мальме». З огляду на невдалу серію киян в чемпіонаті України і виліт з Ліги чемпіонів, для підопічних Олексія Михайличенко буде справою честі успішно виступити в цьому турнірі. Тому набирати очки треба вже з першого туру, тим більше, що «Динамо» грає вдома перед своїми вболівальниками. Звичайно ж, гості будуть іншої думки з приводу підсумкового результату. У нинішньому сезоні в Лізі Європи шведська команда пройшла всі чотири етапи кваліфікації, здолавши по черзі клуби з Північної Ірландії, Словенії, Боснії і Герцеговини, а також Ізраїлю. Так що шведи вміють грати і перемагати.
Початок матчу в Києві на стадіоні НСК «Олімпійський» о 20.00. Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Динамо» - «Мальме». Посилання на текстову трансляцію.
Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 12:21 6

Наставник може не допрацювати до кінця сезону

Коментарі