Йому добре заплатять! Хейні викликав Ломаченко на бій

Американець 13 вересня проводить поєдинок за тимчасовий пояс WBC

20-річний американський боксер Девін Хейні (22-0, 14 KO) викликав на бій українця Василя Ломаченка (14-1, 10 KO), чемпіона світу WBC, WBO і WBA в легкій вазі. Американець 13 вересня проводить поєдинок за тимчасовий чемпіонський титул WBC проти російського боксера Заура Абдуллаєва (11-0, 7 KO).
«Якщо я настільки простий суперник або Ломаченко думає, що це легкий бій, чому б не зустрітися зі мною? Йому добре заплатять. Вони говорять про бої з ким завгодно тільки не з Девіном Хейні - Джамел Херрінг, Джервонта Девіс, Шакур Стівенсон, хлопці від напівлегкої до першої напівсередньої. Всі, крім мене.
Добре усвідомлювати, що цей бій в п'ятницю - остання перешкода на шляху до звання обов'язкового претендента. Я розумію, що стоїть на кону. Коли прийде час, я буду готовий. Було б ідеально провести бій відразу за всі титули, і щоб отримати їх все, мені потрібно було б побити лише одного суперника. Тимчасовий титул чемпіона значить дуже багато. Він не тільки зробить мене обов'язковим претендентом для Василя Ломаченка, але і я буду мати можливість проводити захист в очікуванні готовності Ломаченка до бою зі мною».
Раніше можливість бою Ломаченка проти Хейні прокоментував промоутер Едді Хірн.
Микола Степанюк Джерело: ESPN
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 04 травня 2024, 22:55 9

Іга Свьонтек у трьох сетах вирвала перемогу в Аріни Соболенко

Коментарі