Едді ХІРН: «Ломаченко повинен провести бій з Хейні»

Відомий промоутер хоче влаштувати бій Ломаченко - Хейні

Промоутер Едді Хірн вважає, що свій наступний бій чемпіон світу в легкій вазі за версіями WBA/WBO/WBC Василь Ломаченко повинен провести проти Девіна Хейні:

«Треба влаштувати цей бій. На місці Хейні в разі перемоги над Абдуллаєвим я б сказав: «Ти говорив, що хочеш знову побитися до кінця року? Я твій обов'язковий претендент». Теофімо Лопес і Річард Коммі битимуться в кінці року. Ломаченко зустрінеться з переможцем в наступному році. Так що Хейні може змусити Василя битися в грудні.

Хейні повинен продемонструвати приголомшливий виступ в п'ятницю. Тоді глядачі захочуть побачити його бій з Ломаченко. Саме так повинен відбутися цей поєдинок. Але команда Ломаченко на це не погодиться. Бій з Хейні - великий ризик для них.

Василь хоче отримати бій за звання абсолютного чемпіона. Однак Хейні росте, він не знає, скільки ще зможе залишатися в легкому дивізіоні. Девін - великий хлопець, йому всього 20 років. Він хоче вийти на титульний бій навесні. Ломаченко повинен або звільнити титул WBC, або битися з Хейні».

Раніше повідомлялося про те, що Ломаченко може більше не вийти в ринг в 2019 році.

Олег Дідух Джерело: Daily Express
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 25 травня 2024, 19:42 9

Львівський колектив програв київському Динамо 1:2 в останньому турі УПЛ 23/24

Коментарі