Юрій ВЕРНИДУБ: «Не всі лідери збірної України в оптимальній формі»

Тренер вважає, що в Литві буде непросто

Екс-наставник «Зорі» Юрій Вернидуб переконаний, що в матчі відбору Євро-2020 проти Литви збірної України буде непросто через не найкращу форму деяких лідерів команди.

- Легким матч точно не буде, як би ми не хотіли. Не всі лідери збірної зараз в оптимальній формі. Наприклад, Коноплянка. Євген вже тривалий час не грає. Ярмоленко тільки відновився після травми. Добре, що повернувся на поле і навіть забив гол в останній грі за «Вест Хем». Це супер! Можливо, гра за збірну ще більше додасть йому впевненості, і він вийде на свій звичний рівень.

У Литви непроста команда. Це раніше вважалося, що Литва, Латвія - це прохідні команди. Зараз буде непросто. У кваліфікації Ліги Європи «Рига» далеко пройшла, а вилетіла лише на останній стадії відбору. Інша справа, що ми зобов'язані вигравати у такого суперника. Але жодна гра просто не дасться, навіть з таким опонентом.

- Як на гру вплине штучне покриття?
- Для наших хлопців це не кращий варіант. Це точно можу сказати. Тренуватися на натуральному полі, а потім різко вийти на штучне... Якого б покоління не був газон. Це інший відскік і рух м'яча. До цього аспекту наші гравці повинні бути готові.

Матч пройде 7-го вересня, старт о 19:00.

Іван Зінченко Джерело: Рейтинг букмекерів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 00:01 68

Мадридський клуб став фіналістом Ліги чемпіонів

Коментарі