Авангард – Інгулець – 2:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку сьомого туру Першої ліги

Перша ліга України. 7-й тур.

Авангард - Інгулець - 2:1

Яворський, 11, 60 - Січінава, 59

На 71-й хвилині Олександр Мишуренко не реалізував пенальті (воротар).

Полюлях, 82, Мірошник, 87, Денчук, 90+1 - Запорожець, 90+4

Авангард: Денчук - Ємець, Брюхов, Бородай, Сухаров, Полюлях, Сеницький (Мірошник, 82), Лобов (Демченко, 34), Собко (Шаврін, 63), Матяж (Дедяєв, 57), Яворський (Моісеєнко, 75).

Запасні: Солдатенко, Воробєй, Тищенко.

Інгулець: Шуст - Запорожець, Клименко, Мишуренко, Кучеренко (Коваленко, 46), Павлов, Балан, Січінава (Коробка, 69), Ковальов, Лупашко (Щедрий, 75), Синьогуб.

Запасні: Льопка, Козак, Елла, Писко, Фатєєв, Акименко.

Арбітр: Денис Рєзников (Кам'янське)

Стадіон: «Авангард» (Краматорськ)

У середу, 4-го вересня, відбудеться поєдинок сьомого туру Першої ліги України, в якому краматорський «Авангард» битиметься проти «Інгульця» з селища Петрово. Матч пройде в Краматорську, на поле стадіону «Авангард», початок о 17:00.
У другому за силою футбольному дивізіоні України вже встигла сформуватися група з команд-претендентів на потрапляння в «еліту» українського футболу. У цьому році боротьба за перші три сходинки турнірної таблиці має неймовірно важливе значення, адже мова йде про пряме підвищення в класі. Стало це можливим завдяки розширенню головного дивізіону країни. Крім цього, в очній зустрічі в сьомому турі, підопічні Олександра Косевича та Сергія Лавриненка матимуть за необїідне перервати нічийну серію, яка для кожної з команд налічує вже по два поєдинки.
Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Авангардом» та «Інгульцем». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.
Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 03:42 0

Майкл Антоніо, який грає за «Вест Хем», розповів про сварку Мохамеда та Юргена

Коментарі