Дастін ПОР'Є: «Я зупиню Хабіба. Потім стану кращим в історії»

Претендент впевнений в своїх силах перед поєдинком з чемпіоном

Американський легковаговик, володар тимчасового чемпіонського титулу UFC Дастін Пор'є прокоментував майбутній поєдинок проти чемпіона в легкій вазі Хабіба Нурмагомедова.
«Це велика подія. Це історія. Коли я вийду в октагон і поб'ю Хабіба, не повинно бути питань щодо того, чи є я найкращим легковаговиком UFC. Питання полягатиме в тому, чи є я найкращим легкоатлетом в історії змішаних єдиноборств, враховуючи мою переможну серію. Макс Холловей, Ентоні Петтіс, Едді Альварес, Хабіб Нурмагомедов - перемоги над цими хлопцями в мейн-івентах стануть найкращою серією в історії легкого дивізіону.
Я вийду на бій і зупиню Хабіба. Я кращий легковаговик, який коли-небудь одягав рукавички. Все дуже просто. Я почну своє правління. У цьому бою я буду незаперечним чемпіоном. З іншого боку, поєдинок проти Нурмагомедова дозволить мені вписати своє ім'я в історію. Завдяки перемозі я ввійду в пантеон найсильніших бійців ММА. Мені всього 30 років, я відчуваю, що мене ще чекають мої найкращі виступи. Це тільки початок мого царювання», - сказав Пор'є.
Нагадаємо, що поєдинок Нурмагомедова і Пор'є відбудеться 7 вересня на турнірі UFC 242 в Абу-Дабі.
Максим Гаптар Джерело: BJPenn.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 21:03 5

«Челсі» хоче підписати українського голкіпера

Коментарі