Анатолій ТИМОЩУК: «На професійний рівень я не повернуся»

Член тренерського штабу «Зеніта» грає в міні-футбол в аматорських турнірах

40-річний член тренерського штабу «Зеніта» Анатолій Тимощук поділився очікуваннями від своїх виступів за міні-футбольний клуб «Ажіо», за який він був нещодавно заявлений.
«У мене багато друзів в аматорському футболі - прагну приходити на тренування, грати в футбол для свого задоволення і підтримки фізичної форми. Займаюся цим протягом останніх двох років, граю в аматорських міні-футбольних турнірах, багато з них нам вдалося виграти. Для мене це цікавий досвід і можливість отримати багато приємних емоцій, ніяких контрактних зобов'язань у мене, звичайно ж, немає, так як це аматорський рівень.
У той же час, потрібно віддати належне організаторам, які проводять все на дуже високому рівні. Звичайно, якщо у «Зеніта» гра, виїзд або тренування, про мою участь не може бути й мови - на професійний рівень я не повернуся, всі сили віддаю «Зеніту» і сконцентрований на роботі в клубі», - зазначив Тимощук.
Тимощук захищав кольори «Зеніту» в якості гравця з 2007-го по 2009-й роки. В якості тренера працює в «Зеніті» з 2017-го року.
Михайло Шаповалов Джерело: ТАСС
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 13:43 0

Поєдинок відбудеться 27 квітня о 22:00 за Києвом

Коментарі