Юлія ЖУРАВОК: «У переслідуванні могла навіть опинитися на п'єдесталі»

Українська біатлоністка – про 5 місце в гонці літнього чемпіонату світу в Раубічах

Біатлоністка збірної України Юлія Журавок прокоментувала п'яте місце в гонці переслідування на літньому чемпіонаті світу-2019 в Раубічах.
«Все останнє коло я йшла за Кукліною, але вже на фінішному спуску я сіла першою, а вона за мною - але в потоці вона накотилася і випередила мене. На останній прямій зовсім трішечки мені не вистачило, хоча я відчувала і розуміла, що в цій гонці я цілком конкурентноспроможна. Проте, в кінці вийшло гарне шоу і вболівальники отримали задоволення. Ну, це контактна гонка, я терпіла, старалася і викладалася до останнього кроку.
Те, що я програла їй секунду - це прикро, але це ж спорт. Я розумію, що сьогодні могла навіть виявитися на п'єдесталі, але з третім пострілом на стійці ніби втратила концентрацію, добре, що потім змогла зібратися. Ось вчора був 5-й день, як ми спустилися з гір, і мене так сильно штормило. Таке відчуття було, що це не моє тіло, але я собі навіть тоді слабинку не давала. Ну а сьогодні ось потрапила в квіти і я задоволена», - сказала Журавок.
Читайте також: Золото Валі Семеренко, срібло Бех та 2-е місце за кількістю медалей
Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону