Метт Мітріон – Сєргєй Харітонов. Прогноз та анонс на бій

Представляємо центральний бій турніру Bellator 225 в Бріджпорті

В ніч з 24 на 25 серпня пройде турнір Bellator 225 в американському Бріджпорті. Центральним поєдинком вечора очікується друга дуель супертяжів - американця Метта Мітріона (13-6, 1 NC) проти росіянина Сєргєя Харітонова (28-6, 2 NC).
Нижче пояса: як це було
15 лютого в першому бою Метт Мітріон завдав заборонений удар нижче пояса, після чого бій був зупинений і визнаний таким, що не відбувся. Після поєдинку американець приніс свої вибачення супернику, а росіянину знадобилося кілька місяців, щоб оговтатися від травми.
Цитати перед боєм
Метт Мітріон: «У Харітонова відмінний правий прямий. Якщо він дістане тебе, то у тебе будуть проблеми, дружок. Він легенда. Він набагато більш досконалий боксер і ударник, ніж більшість моїх опонентів. Але йому буде складно підготуватися під мене».
Сєргєй Харітонов: «Якщо чесно, підготовка не змінилася. Що можна поміняти? Хіба від удару в пах захищатися більше. За свою кар'єру я пропускав багато таких ударів, але це перший раз, коли я не зміг продовжити бій. Насправді, удар дуже жорстко влучив. Я не просто так там валявся. Цього разу у мене бандаж буде серйозніше. Ми заготовили більш міцний бандаж, ніж минулого разу. Так що сподіваюся, що його більше не проб'ють. Є ММА-шні бандажі, а я візьму тайський, більш жорсткий. Щільніше прив'яжу його».
Церемонія зважування
На зважуванні Мітріон показав вагу 258 фунта (117 кг), а Харітонов важить 264 фунта (119.7 кг).
Прогноз на бій
Коефіцієнти на бій абсолютно рівні, що рідкість. А значить, глядачів чекає неймовірний за напруженням поєдинок. Сєргєй Харітонов не є стабільним бійцем, але його удари надзвичайно потужні. Росіянин спробує нокаутувати суперника в стійці. Зі свого боку, Метт Мітріон, швидше за все, віддасть перевагу вимотуванню супротивника, оскільки має більш високий рівень витривалості. Припустимо, що це йому вдасться.
Рекомендована ставка - дострокова перемога Метта Мітріона в пізніх раундах.
Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 23:38 0

Кріштіану оформив дубль за «Аль-Наср» у ворота «Аль-Халіджа»