Вітор БУЕНО: «Між Динамо та Шахтарем радив би вибирати Шахтар»

Півзахисник вважає, що в стані «гірників» бразильцям заграти простіше

Колишній хавбек «Динамо» Вітор Буено розповів про власний короткостроковий досвід виступів в Україні, а також видав рекомендацію для своїх колег-співвітчизників.
«З професійної точки зору досвід в Україні був не дуже успішним. Я грав дуже мало, всього чотири гри. Але цей досвід запам'ятається мені на все життя. Я не виходив на поле не через погану підготовку або пошкодження, а виключно через рішення тренера. Ні, я зовсім не боюся говорити про це прямо».
«Київ - дуже красиве і хороше місто. Але між «Динамо» та «Шахтарем» я б рекомендував футболістам вибирати «Шахтар», в якому більш трепетно ​​ставляться до бразильців. Крім того, донецька команда більш технічна, а «Динамо» - колектив, де більше покладаються на силову підготовку. Але обидві ці команди дуже сильні», - зазначив Буено.
Нагадаємо, «Динамо» орендувало Вітора Буено у «Сантоса» на початку серпня минулого року, а вже в квітні нинішнього року відпустило назад на батьківщину. Зараз хавбек виступає за «Сан-Паулу» також на правах оренди, приносячи чималу користь команді.
Олексій Сливченко Джерело: UOL Esporte
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 22:25 3

«Жирона» обіграла «синьо-гранатових» 4:2 та вперше в історії вийшла до Ліги чемпіонів!

Коментарі