Реал - Вальядолід. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Чи зіграє Лунін?

«Реал» вкрай слабо провів передсезонну підготовку, програвши майже всі матчі. Багато вболівальників команди побоювалися, що тренер Зінедін Зідан погано підготував футболістів до сезону, проте в першому турі «Реал» спокійно розібрався з міцною «Сельтою» 3:1. Більш того, при рахунку 1:0 у мадридців сталося видалення Луки Модріча, і це не завадило забити ще два голи в меншості.

Виділялося і повернення Гарета Бейла в основний склад. Вінгер пропустив частину передсезонної підготовки, був готовий піти с команди, але в підсумку залишився і в поєдинку з «Сельтою» відзначився результативною передачею. Схоже, залишиться в команді і Хамес Родрігес, який в першому турі в заявку потрапив, але на поле не вийшов.

Майбутній суперник «Реала», «Вальядолід», почав сезон з перемоги над «Бетісом» 2:1. На жаль, орендований у мадридців український воротар Андрій Лунін залишився в запасі. а всю гру провів Хорді Масіп. Поки що він бачиться таким же конкурентом Луніна, як в «Леганесі» був Іван Куельяр. Масіп - досвідчений воротар, який вже став своїм в «Вальядоліді».



Тренер обіцяє, що Андрію буде надано шанс.

Що стосується гри проти «Реала», то «Вальядолід» наполягає, що в орендному контракті немає заборони Луніну виходити проти команди Зідана. Те, чи потрапить українець в заявку, дасть нам чітку відповідь на це питання.

У будь-якому випадку навряд чи наставник довіриться новачкові в поєдинку проти такого супротивника.

24 серпня, субота

«Реал» - «Вальядолід»
Мадрид. Сантьяго Бернабеу 20:00
РЕАЛ - ВАЛЬЯДОЛІД
ТВ трансляція на ТК Футбол 2
Прогноз Sport.ua - 2:0
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 24 травня 2024, 09:00 2

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії