Фран СОЛЬ: «Еспаньол є фаворитом дуелі з Зорею»

Іспанський нападаючий київського «Динамо» в молодості перетинався з Неймаром

Іспанський нападаючий київського «Динамо» Фран Соль повідав іспанським журналістам про причини переїзду в Україну та оцінив шанси луганської «Зорі» в грі проти «Еспаньола» в раунді плей-офф Ліги Європи:
«Динамо» - це європейський клуб з історією, щороку він грає в європейських змаганнях, і це для мене відмінний стимул. У мене були й інші пропозиції, але вони не викликали у мене такого захоплення як варіант з «Динамо». Мені симпатизували керівництво і тренер, і це було важливо.
За Луніним і іншими українськими гравцями, які грають в інших лігах, серйозно стежать. Не тільки за Луніним, але і за Зозулею з «Альбасете». Зрештою, ці два гравці виступають в топовому чемпіонаті Іспанії.
Я трошки перетинався з Неймаром в мадридському «Реалі». Ми були ще дітьми, а тренером працював Хесус Гутьєррес. Неймар приїхав на перегляд, він пробув з нами лише тиждень. Він був таким маленьким і таким худим, але у нього було багато сильних якостей.
Луганська «Зоря» - це дуже палка команда з великою кількістю фізично розвинених і якісних гравців. Якщо вони будуть грати як в минулому році, це буде важкий супротивник, але «Еспаньол» - фаворит пари в Лізі Європи».
Микола Степанюк Джерело: Marca
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 06 травня 2024, 15:15 4

Еліна була максимально відвертою