Ігор СУРКІС: «Найбільше засмутився непопаданням в Лігу чемпіонів»

Президент «Динамо» зізнався, чому звільнив Хацкевича

Президент «Динамо» Ігор Суркіс розповів, чому звільнив Олександра Хацкевича з посади наставника столичного клубу після поразки у протистоянні з «Брюгге» (0:1 і 3:3).
«Ми забили м'яч на п'ятій хвилині, просто дотискати треба було цю команду! Ну якби команда була фізично готова і тактично вивчена, то ми б забили другий і третій м'яч. Ми відійшли і розраховували на те, що спіймаємо їх на контратаці. Але грати на контратаці теж потрібно бути готовими фізично. І швидко виходити з оборони в атаку. А ми не робили ні те, ні інше. Тому, найбільше я засмутився цим сезоном. Найбільше засмутився непотраплянням до Ліги Чемпіонів.
Перший сезон Хацкевича - «Янг Бойз». Так, у нас був хороший запас, ми не пройшли. Тренери тільки почали працювати. Я не чіпав тренерський штаб, дав їм попрацювати. У минулому році ми не пройшли «Аякс», я бачив цю силу «Аякса», я розумів, що нам було б важко пройти «Аякс». Я бачив цей «Аякс», розумів що це - «Аякс». І стежив за ними до кінця в ЛЧ. І не просто так там розкупили половину гравців. Цей «Брюгге» - сильна європейська команда, але ми за потенціалом і підбору футболістів зобов'язані були цей «Брюгге» проходити», - сказав Суркіс.
Нагадаємо, 45-річний Хацкевич працював з «Динамо» з літа 2017 року. Виграв Суперкубок України 2018 і 2019.
Володимир Клепач Джерело: FootballHub
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 23:25 4

Юлія не дуже хоче їхати з Іспанії

Коментарі