Віктор ЛЕОНЕНКО: «В Динамо привозять суші, самовари або Де Пену»

Експерт знову критикує «Динамо»

Футбольний експерт Віктор Леоненко впевнений, що Олексію Михайличенку буде непросто впоратися на посаді нового тренера «Динамо».

«Михайличенко нічого не змінить, тому що ці футболісти нічого не можуть. В Японії купують суші і апаратуру японську. У Тулі купують пряники, самовари і зброю. Де Пена, взагалі не знаю, звідки він узявся. Слухайте Андронова, ще когось, хто там порадив. Буряк ще когось порадив, так давайте ще у оператора запитаємо, може, ще когось привезуть? На вулиці ще опитування можемо зробити, може теж послухають? Я не збираюся радити, тому що за це треба великі гроші платити».

«Найголовніше, думаю, Ігор Михайлович сам всім керує, так нехай назве найдорожчого футболіста. Хацкевич голосував і вибив тільки Соля. Для мене це не вибір. Одного з Тули привезли, другого - з Японії, останнє місце у команди. Не знаю, чому ви вважаєте Родрігеша суперфутболістом. Приходить новий тренер і не може собі дозволити футболіста, якого він хоче. Йому привозять або самовари, або суші, або Де Пена взагалі не знаю звідки».

«Все - ліпи, що хочеш. Зараз Олексію теж скажуть: ліпи з цих футболістів команду, завдання - перше місце, бажано Кубок виграти, в Лігу потрапити», - сказав Леоненко.

Іван Зінченко Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 вересня 2024, 08:16 2

Реванш між боксерами відбудеться 21 грудня 2024 року

Коментарі