Віктор ЛЕОНЕНКО: «Суркіс сам всім керує та накерувався»

Експерт вважає, що Михайличенко нічого не змінить та радить киянам Григорчука

Експерт телеканалів «Футбол 1/2» Віктор Леоненко у програмі «Великий Футбол» розповів про проблеми київського «Динамо» та висловився щодо призначення Олексія Михайличенка наставником клубу:
«У другому матчі «Брюгге» було сильніше. Потрібно розбирати тактику «Динамо». Кияни швидко забили та відразу віддали ініціативу. Після голу Шепелєва бельгійці стали грати ще краще. Ніби вони вдома. Це був страх з боку гравців «Динамо».
Михайличенко нічого не змінить, тому що ці футболісти нічого не можуть. Ігор Михайлович сам всім керує та накерувався. Скільки коштують його кращі гравці? У «Динамо» вся команда в кризі. Вони проводять п'ять атак, і тільки одна закінчується ударом по воротах. Соля ми до сих пір не бачимо. Не знаю, чому Родрігеса вважають суперфутболістом. Вважаю, що в Лізі Європи йому нічого робити. Щось може пройде в чемпіонаті України.
Можу сказати, що чекає «Динамо» при Михайличенко. Якщо будуть контратаки, то з цими гравцями нічого не вийде. А якщо буде контроль м'яча, то ми побачимо гру без воріт. Приходить новий тренер і не може дозволити собі гравців, яких він хоче. Потрібно ліпити з того, що є та виходити в Лігу чемпіонів. Можу порадити «Динамо» Григорчука».
Микола Степанов Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 22:40 5

Згадуємо та оцінюємо успіхи голеадорів, які 10 років тому вважалися дуже перспективними…

Коментарі