Челсі - Лестер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Френк Лемпард очікує першої перемоги в офіційних матчах

Новий тренер «Челсі» Френк Лемпард дебютував в офіційних матчах лондонської команди не надто позитивно. Тиждень тому в першому турі чемпіонату Англії «Сині» поступилися «Манчестер Юнайтед» 0:4, а наставник попередив, що попереду буде ще багато важких уроків.

З огляду на цей результат, можна було очікувати, що в середині тижня «Челсі» без питань програє «Ліверпулю» у битві за Суперкубок УЄФА. Однак обидві команди боролися на рівних, а результат вирішила серія пенальті, де «Ліверпуль» виявився сильнішим. Лемпард після зустрічі похвалив своїх футболістів і навіть говорив про невелику несправедливість.

Так чи інакше, а завоювати перший трофей наставник не зумів і тепер повертається до АПЛ.



У 2-му турі «Челсі» вдома прийматиме «Лестер», який в стартовому турі зіграв внічию з «Вулверхемптона». І це позитивний результат, враховуючи факт недавнього продажу лідера оборони Харрі Магуайра в МЮ. Поки що в центрі захисту разом з Джоні Евансом грає турок Чаглар Сеюнджю. Подивимося, як йому вдасться впоратися з атакою «Челсі».

Втім, у Лемпарда можуть бути проблеми в обороні, де в центрі грають Курт Зума і Андреас Крістінсен. Навіть дивно, що клуб продав Давида Луїса в «Арсенал».

Крім того, буде цікаво спостерігати за подальшим прогресом Крістіана Пулішіча, на якого покладено завдання мало не замінити Едена Азара.

18 серпня, неділя

«Челсі» - «Лестер»
Лондон. Стадіон «Стемфорд Брідж». 18:30
ТВ-трансляція на телеканалі «Сетанта»
Арбитр: Грем Скотт
Прогноз Sport.ua - 2:1
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі