Журналіст: «На презентацію Михайличенко запросили тільки потрібні ЗМІ»

Презентація проходила в навчальному класі на 6-му поверсі бази в Кончі-Заспі

У соцмережах футбольні експерти піддали критиці київське «Динамо» за те, як проходила презентація Олексія Михайличенка на посаді головного тренера клубу.
Головний редактор тижневика «Футбол» Артем Франков написав в телеграм-каналі:
«Отже, в тренерському штабі Михайличенка немає Вісенте Гомеса, але є Сергій Федоров, який повернувся на посаду після роботи в штабі Реброва. Коментувати тут нічого, хіба що підкреслю слова Ігоря Суркіса: ви обдурили мене, президента, і обдурили уболівальників, вашим словам про боротьбу за найвищі цілі в даний момент немає віри. Ось і нічого було говорити. Презентація проходила в навчальному класі на 6-му поверсі бази в Кончі, якщо що».
Український спортивний журналіст Кирило Крижановський висловив свою думку:
«На дворі - 21-ше століття. В «Динамо» - середина 20-го. Презентація нового головного тренера «Динамо» і коментарі з цього приводу президента клубу відбулися в теплій сімейній обстановці на базі в Конча-Заспі. Клуб просто запросив для цього (дуже тихо і без публічного розголосу) представників потрібних ЗМІ, які поставили правильні питання і отримали правильні відповіді.
Логічне продовження всього, що відбувається. Було б здорово на трибуни пускати тільки правильних уболівальників, а післяматчеві прес-конференції взагалі скасувати або організувати за цим же принципом. Відкритий, сучасний і душевний футбольний клуб!»


Микола Степанюк Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 09:30 0

Битва аутсайдерів

Коментарі