Ломаченко, Усик, Світоліна і Харлан – в топ-100 впливових українців

Ахметов займає 3-ю позицію, а Коломойський був поставлений на 4-е місце

Четверо діючих українських спортсменів увійшли до списку топ-100 найвпливовіших людей України, який був опублікований в журналі «Новий час».
На 44-й позиції розташувався чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко, слідом за ним йде колишній чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик. 81-ше місце дісталося кращої тенісистці України 24-річної Еліні Світоліній, а 99-й рядок зайняла шестикратна чемпіонка світу з фехтування шаблістка Ольга Харлан.
З українських спортивних функціонерів до списку 100 найвпливовіших українців увійшли: президент ФК «Шахтар» Рінат Ахметов (3-тє місце), колишній президент «Дніпра» Ігор Коломойський (4-те), колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Віталій Кличко (20-те), колишній президент «Металіста» Олександр Ярославський (41-ше), почесний президент «Ворскли» Костянтин Жеваго (61-ше), колишній президент Федерації футболу України і віце-президент УЄФА Григорій Суркіс (76-те) та колишній президент донецького «Металурга» Сергій Тарута (93-тє).
Микола Степанюк Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 15:09 3

У Ла Лізі зіграє Тібо Куртуа, а проти мюнхенців у старті вийде Андрій Лунін

Коментарі