Чоловіча збірної України готується до чемпіонату Європи

В Запоріжжі підопічні Угіс Крастіньш зіграють в міжнародному турнірі

Менше місяця залишається до початку чемпіонату Європи з волейболу серед чоловіків, на який вперше за багато років відібралась збірна України. Під керівництвом головного тренера Угіс Крастіньша наша команда веде підготовку до майбутнього чемпіонату на базі запорізького Палацу спорту «Юність» (до речі, там же у ці дні тренується і жіноча збірна України, причому її старт на європейській першості вже на наступному тижні).
На збір викликані такі гравці:
Зв'язуючі - Володимир Ковальчук, Владислав Діденко і Дмитро Шломін;
Догравальники - Ян Єрещенко, Олег Плотницький, Тимофій Полуян і Олег Шевченко;
Діагональні - Дмитро Віецький, Володимир Тевкун і Юрій Томін;
Центральні блокуючі - Дмитро Терьоменко, Юрій Семенюк, Максим Дрозд, Олександр Гладенко;
Ліберо - Денис Фомін і Горден Брова.
За словами наставника нашої збірної тут в основному зібрані волейболісти, які брали участь у недавній «Золотий Євролізі», плюс до них додалися Дмитро Шломін і Дмитро Терьоменко. В період підготовки до чемпіонату Європи команда багато уваги приділяла фізичного стану і тільки нещодавно приступила до роботи з м'ячами.
Вже завтра в п'ятницю 16 серпня збірна України проведе свій перший матч в рамках міжнародного турніру на «Кубок Незалежності», де також виступлять волейбольні команди Білорусі та Індії.
Нагадаємо, що на чемпіонаті Європи збірна України потрапила до групи D, де її суперниками будуть суперники з Нідерландів, Польщі, Чехії, Естонії та Чорногорії.
Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 вересня 2024, 07:47 1

Дерек впевнений у перемозі Олександра