Ігор ЦИГАНИК: «Динамо очолить український фахівець»

Журналіст повідомив, що ім'я нового наставника клубу буде названо 16 серпня

Український спортивний журналіст Ігор Циганик в авторській передачі «Циганик Live» розповів, який тренер може очолити київське «Динамо» після звільнення Олександра Хацкевича з поста головного тренера столичного клубу:
«Наскільки мені відомо, перед новим тренером президент київського «Динамо» Ігор Суркіс поставить завдання поборотися за перемогу в чемпіонаті України з донецьким «Шахтарем». Можу точно сказати, що Мірчі Луческу в цей період в київському «Динамо» не буде. Він мені підтвердив, що запрошення від Суркіса не отримував.
Кандидатури на посаду наставника столичного клубу можуть бути абсолютно різні і навіть несподівані. У клубі повинен працювати фахівець, який знає склад команди і можливості футболістів. Просто їх треба трохи перетрусити, переналаштувати, підготувати до виступів в Лізі Європи.
Президент «Динамо» буде вибирати з тих тренерів, які добре знають український чемпіонат і що взагалі тут відбувається. Цілком можливо, що це буде тренер, який працював в УПЛ. Швидше за все, новим рульовим киян буде український тренер. Хто конкретно стане наставником «Динамо» - я думаю, дізнаємося вже в п'ятницю, 16 серпня».
Микола Степанов Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 12:45 8

Почесний президент дніпровського клубу жорстко пройшовся по Фрідману і Русолу

Коментарі