Ліверпуль узгодив контракт з голкіпером Енді Лонерганом

Травма Аліссона Беккера змусила мерсисайдців шукати ще одного воротаря

«Ліверпуль» узгодив умови контракту до кінця сезону 2019/20 з голкіпером Енді Лонерганом.

Перший матч нового сезону Прем'єр-Ліги проти «Норвіча» обернувся для «червоних» травмою Аліссона. Ця втрата зробила Адріана безальтернативним вибором головного тренера Юргена Клоппа на найближчі тижні.

А ось Адріана, який прибув в «Ліверпуль» вільним агентом на заміну Симону Міньоле за лічені дні до травми Аліссона, страхувати вже нікому - Каміл Грабара знаходиться в оренді в «Хаддерсфілді», Вітезслав Ярос і Каоімайн Келлехер мають проблеми зі здоров'ям.

Оскільки трансферне вікно в Прем'єр-Лізі вже закрито, переможці Ліги Чемпіонів ще раз звернулися на ринок вільних агентів, і тут їм пощастило виявити Лонергана, який раніше цього літа вже їздив з командою Клоппа в передсезонне турне і навіть зіграв проти «Севільї» - то був перший матч Енді з березня, коли він захищав ворота «Рочдейла» проти «Сканторпа» в Лізі Один.

Майже весь передсезонний період 35-річний англієць провів з «Ліверпулем», залишивши гарне враження, а тепер отримає однорічний контракт, повідомляє Liverpool Echo. Очікується, що угода буде підтверджена до матчу за Суперкубок Європи проти «Челсі» в Стамбулі в найближчу середу.

Олександр Тішура Джерело: Fapl.ru
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 02 травня 2024, 18:31 0

Еліна насолоджується приємними моментами, коли всі можуть зібратися разом