ХАЦКЕВИЧ: «Повинні проявити силу волі, інакше перемогти буде складно»

Наставник «Динамо» – про другий матч з «Брюгге»

Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич поділився очікуваннями від матчу-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів з бельгійським «Брюгге».
- Родрігеш забив «Шахтарю». Він зіграє з «Брюгге» з перших хвилин?
- У нас серйозна конкуренція. Як зіграємо завтра, в два форварда чи ні - побачите. Так, нам потрібно забивати, але не можна забувати і про оборону. Є варіанти і вибір. Жерсон може зіграти як на вістрі, так і на фланзі.
- Наскільки команда психологічно відновилася? І чи складно грати в такому графіку?
- Ми вже переключилися на «Брюгге». Це різні турніри і абсолютно різні стратегії. Завтра - кубковий поєдинок. Психологічно ми готові, футболістам необхідно викинути все з голови і зосередитися на «Брюгге». Це вже шостий матч за короткий проміжок часу. Ми повинні проявити характер і силу волі, інакше перемогти буде складно.
- Прокоментуйте ситуацію навколо Шапаренко?
- Він - футболіст першої команди. Ніяких переговорів ні з ким ми не ведемо. Він готується, а ми визначимо, хто завтра зіграє.
- Чи всі здорові?
- Попов отримав мікротравму в матчі за «дубль». Також в лазареті Дуелунд. Решта готується на завтра. Фізично ми готові, а гра з «Шахтарем» показала, що в другому таймі ми додали і в русі, і в якості.
- Караваєв не грав з «Шахтарем» через те, що його помилка призвела до пенальті в матчі з «Брюгге»?
- Це гра, всі можуть припуститися помилки. Крім того, є стратегія на кожен матч. Саша готується до матчу з «Брюгге».
Нагадаємо, що в першому матчі «Брюгге» переміг «Динамо» з рахунком 1:0. Зустріч у відповідь відбудеться у вівторок, 13 серпня, на НСК «Олімпійський». Початок зустрічі о 20:30 за київським часом.
Денис Шаховець Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 03 липня 2024, 18:10 19

Еліна у трьох важких сетах переграла Магду Лінетт

Коментарі