ОФІЦІЙНО. Україна зіграє товариські матчі з Нігерією і Естонією

Збірна України на «Дніпро-Арені» прийме нігерійців, а естонці приїдуть в Запоріжжя

Став відомий графік осінніх матчів збірної України восени 2019 року. Крім ігор кваліфікації Євро-2020 заплановано два товариських матчі проти Нігерії (10 вересня) і Естонії (14 листопада).
7 вересня українці проведуть матч відбіркового турніру Євро-2020 в Вільнюсі з командою Литви. А вже через три дні запланований спаринг. 10 вересня національна збірна України вперше в історії зіграє товариський матч з триразовим чемпіоном Африки, збірною Нігерії, яка нещодавно підтвердила статус однієї з найсильніших команд континенту бронзовими медалями Кубка Африки-2019.
Члени Виконкому УАФ затвердили в якості місця проведення цього поєдинку «Дніпро-Арену». Президент УАФ Андрій Павелко розповів: «З огляду на перенесення товариського матчу з турками, який повинен був відбутися в Дніпрі в листопаді минулого року, таке рішення є абсолютно логічним і справедливим. Цей матч стане найкращим подарунком Дніпру, головному форпосту України на сході, і першим поєдинком збірної в місті за останні 10 років».
Також Виконком УАФ затвердив в якості місця проведення товариського матчу Україна - Естонія, запланованого на 14 листопада, запорізьку «Славутич-Арену». Ця зустріч стане першим в історії поєдинком національної збірної в Запоріжжі.
Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 07:48 6

Френк Воррен не впевнений, що обидва боксери захочуть виходити на другий бій

Коментарі