Андрій САНІН: «Для Маріуполя нові шеврони УПЛ не встигли зробити»

Віце-президент пояснив, чому клуб вийшов на гру без наклейок нового спонсора

Віце-президент «Маріуполя» Андрій Санін пояснив у соцмережі Facebook, чому в матчі 3-го туру УПЛ проти «Карпат» азовський клуб вийшов в футболках зі старими шевронами Прем'єр-ліги:
«Так як з подачі деяких ЗМІ, жадібних до сенсацій, активно мусується тема нібито мав місця саботажу нашим клубом нового титульного спонсора УПЛ, хочу повідомити - це все вигадки. Так, ми дійсно вийшли на вчорашній матч проти «Карпат» зі старими шевронами. Але причиною цього стало не наше неприйняття нового спонсора (тим паче він наш титульний спонсор з сезону 2017/2018), а наше поточне євротурне, що почалося 6 серпня.
Коли відбулася офіційна презентація нового титульного спонсора? Правильно, 7 серпня, коли ми вже були в Одесі. Коли клуби отримали офіційний брендбук, за яким можна приступати до виготовлення шевронів? О 17:58 7 серпня, тобто фактично в роботу вони пішли вже 8 серпня, коли ми вже брали АЗ в Одесі, маючи з собою комплекти форми тільки зі старими шевронами.
А з урахуванням того, що наше євротурне складається з маршруту: Маріуполь - Одеса - Львів - Алкмар (?) - Запоріжжя (аеропорт) - Маріуполь, то в рідне місто ми повернемося тільки 17 серпня. Тому нові шеврони на футболках гравців «Маріуполя» обов'язково з'являться вже після нашого повернення додому.
«Маріуполь» завжди і в усьому був і буде солідарний з УПЛ, або, правильніше, з чемпіонатом Favbet ліга. Шановні акули пера, не шукайте чорних кішок в темній кімнаті».
Микола Степанюк Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 червня 2024, 20:05 49

Перший спаринг «синьо-жовтих» у програмі підготовки до Євро-2024

Коментарі