ГРИММ: «Ми шоковані заявою Динамо про можливий вихід з УПЛ»

Глава УПЛ не виключає, що буде подавати в суд на клуби-відмовники по телепулу

Президент УПЛ Томас Грімм, розповідаючи про шанси клубів домовитися про єдиний телепул, прокоментував заяву «Динамо» щодо можливого виходу київського клубу з УПЛ:
«Ми шоковані таким ставленням. Санкції, які ми маємо накласти, не будуть стосуватися цього. Я захищаю інтереси клубів, і ми повинні слідувати рішенню зборів. Якщо таке станеться, чемпіонат зазнає серйозних наслідків.
Клуби, які підписали особисті контракти з трансляторами, зробили це незаконно. На цьому тижні вони отримають від нас листи, щоб узгодити питання з телепулом. Ми відкриті для обговорення, але якщо це питання не вирішиться - будуть наслідки. Піти до суду? Це один з варіантів.
Рішення про єдиний пул і транслятора приймалося клубами на зборах. Більшість ухвалила пропозицію від телеканалів Футбол. Тому єдиний телеканал, який може транслювати матчі чемпіонату України - це ТК Футбол 1/2. Всі подальші дії не є легітимними».
Нагадаємо, раніше президент «Динамо» Ігор Суркіс неодноразово заявляв про готовність навіть зняти команду з УПЛ, якщо матчі київського клубу транслюватимуть телеканали Футбол 1/2.
Микола Степанюк Джерело: FootballHub
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 16:50 5

Олександр став абсолютом, але титул IBF втратить через 2 тижні

Коментарі