Микола СТЕПАНЕЦЬ: «Мотор в Словенії буде награвати тактику»

Наставник запорізького клубу розповів про тренувальний збір

Головний тренер «Мотора» Микола Степанець розповів про подальшу підготовку до сезону. Команда вирушила на серію контрольних матчів в Словенію.
«У Словенії проведемо п'ять контрольних матчів, причому будемо грати серіями - 10-го, 11-го і 12-го серпня, потім день перерви і ще три гри поспіль. Награємо тактику, подивимося новачків, дамо можливість пограти всім і будемо формувати склад на Лігу чемпіонів, сеха-Лігу і чемпіонат України».
«У чемпіонаті і Кубку України наша мета забрати всі трофеї, каже Микола Степанець. - У Лізі чемпіонів ми як мінімум повинні вийти з групи, яка у нас дуже непроста. У сеха-Лізі ставимо завдання потрапити до Фіналу чотирьох.
Безумовно, в цьому році група в Лізі чемпіонів у нас складніше ніж в минулому. Серед наших суперників багато сильних титулованих команд - перш за все це переможець Лізі чемпіонів «Вардар», фіналіст «Веспрем», екс-чемпіони «Віве Кельце», «Монпельє», який повернув в Лігу чемпіонів, «Кіль», який виграв Кубок ЄГФ ».
Вперше в новому сезоні «Мотор» і ЗТР зіграють в матчі за Суперкубок. Він відбудеться після «Кубка Дніпра», який пройде на майданчику запорізької арени «Юність» з 22 по 24 серпня. Його учасниками разом з «Мотором» стануть «СКА-Мінськ» (Білорусь), «Вісла-Плоцьк» (Польща) та «Хапоель Рішон» (Ізраїль).
Склад «Мотора» на збори в Словенії.
Воротарі: Геннадій Комок, Віктор Кірєєв.
Праві крайні: Юрій Кубатко, Едуард Кравченко.
Ліві крайні: Захар Денисов, Олександр Касай, Ігор Сорока.
Задня лінія: Борис Пухівський, Айденас Малашінскас, Станіслав Жуков, Денер Яанімаа, Стеван Вуйович, Владислав Паровінчак, Ігор Гурин, Владислав Донцов.
Лінійні: Максим Бабічев, Матеуш Кус, Дмитро Дорощук, Павло Гурковський, Гліб Калараш
Головний тренер - Микола Степанець
Віталій Петровський Джерело: ГК Мотор
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 04 травня 2024, 22:55 9

Іга Свьонтек у трьох сетах вирвала перемогу в Аріни Соболенко