Колос - Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

На правах несподіваного лідера

Зустріч в Києві - однозначно одна з найбільш інтригуючих та непередбачуваних в цьому турі. Зухвалий новачок Прем'єр-ліги вже встиг показати, що така настирливість - поняття швидше не одномоментного настрою, а цілком вивірена і сформована риса характеру. Команда Руслана Костишина стартувала з перемоги над четвертою (нехай вона і розгубила в міжсезоння півскладу) командою минулого чемпіонату - «Маріуполем». Здивували прагматичність і одночасно сміливість дебютанта. Найважче довелося з «Олімпіком», але й тут ковалівці проявили якості справжнього максималіста, і, як підсумок - після двох турів несподівано очолили турнирну таблицю поряд з «Шахтарем» та «Динамо». Але поєдинок проти «Зорі» буде ще більш серйозним випробуванням - про нестачу настрою суперника тепер точно не скажеш.

Луганчани знову затиснуті в календарних «лещатах» між внутрішнім чемпіонатом та єврокубками. Поїздки в Східну Європу поки цілком вдало поєднуються з результатами в Україні. «Зоря» залишається непереможеною, втім, і яскравою гру підопічних Віктора Скрипника теж назвати не можна. При цьому новий наставник луганчан, схоже, не надто надає цьому значення, закликаючи дивитися в бік результатів на табло. І з цим важко не погодитись!

Склад, виставлений в Болгарії, напевно зазнає змін. До того ж, травма кращого на сьогодні бомбардира команди (і кращого гравця липня за підсумками опитування вболівальників на сторінках клубу в соцмережах) Артема Громова, так чи інакше, змушує шукати нові варіанти в атакуючій лінії. Перехід Назарія Русина в цьому плані трапився дуже вчасно. Хоча, готовність орендованого динамівця поки тільки належить дізнатися. Що стосується втрат ковалівців, то тут однозначно можна говорити про неучасть в поєдинку Євгена Смирного, вилученого в грі проти «Олімпіка».

Шляхи «Колоса» та «Зорі» в історії розіграшів чемпіонатів України поки не перетиналися, що ще більше підігріває інтерес до цієї зустрічі. До речі, букмекери поки більше вірять в команду Віктора Скрипника (хоча, низьким коефіцієнт на луганчан теж не назвати). Втім, розкрити досить надійну оборону ковалівців майже напевно буде справою непростою. В останній раз більше двох м'ячів «Колос» пропускав майже півтора роки тому (0:4 в грі з «Інгульцем»). І хоча ці сезони були проведені в Першій лізі, заслуг ковалівської команди такий факт анітрохи не применшує.

Артем ЦИГАНЕНКО

Орієнтовні склади:

«Колос»: Яшков, Нехтій, Гавриш, Парамонов, Чорноморець, Задоя, Мілько, Морозко, Костишин, Ільїн, Лисенко.

«Зоря»: Шевченко, Михайличенко, Вернидуб, Абу Ханна, Тимчик, Іванисеня, Кочергін, Хомченовський, Луньов, Будківський, Юрченко.

11 серпня, неділя

«Колос» - «Зоря»
Київ. Стадіон «Оболонь-Арена».17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
КОЛОС - ЗОРЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Олександр Омельченко (Слов'янськ)
Прогноз Sport.ua - 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 07:56 0

26 квітня королівський клуб обіграв «Реал Сосьєдад» 1:0

Коментарі