БАГАТСКІС: «Хочу, щоб кістяк Київ-Баскета формували місцеві хлопці»

Новий тренер київської команди розповів, на кого буде робити ставку в сезоні

Головний тренер «Київ-Баскета» Айнарс Багатскіс поділився очікуваннями від нового сезону, а також розповів про свою кадрову політику.
«17 вересня вже перша офіційна гра, і хочеш ти цього, чи ні, але нам доведеться певним чином форсувати підготовку. Як це у нас вийде? Багато що залежить від того, яких гравців ми ще придбаємо, і в яких кондиціях ці гравці перебуватимуть. Я вже спілкувався з багатьма гравцями, побажав їм, щоб до початку зборів вони привели себе до оптимальних фізичних кондицій. Бо попереду на хлопців очікують чималі навантаження і багато ігор.
Як я зараз бачу, я б хотів, щоб стрижень, кістяк команди становили місцеві хлопці, українці. Ті хлопці, які вже відіграли у Києві минулий сезон - Сандул, Крутоус, Петров. Плюс, я добре знаю Тищенка, краще пізнав Кондракова (на тренувальних зборах національної чоловічої збірної України, яку ткож очолює Айнарс Багатскіс - ред.). Мій досвід підказує мені - команда може добре грати тоді, коли добре грають місцеві хлопці. Це я зрозумів по тих лігах, де я працював, та й коли сам ще грав. Звісно, я завжди кажу, коли починаються збори, і це не чергова фраза: у команді нема іноземців, ми усі - одна команда, і неважливо, хто і що робить, головне є кінцевий результат. Але стрижень команди, гравці, навколо яких має будуватися команда, це українські хлопці», - сказав Багатскіс.
Раніше «Київ-Баскетом» пролонгував контракти з Максимом Сандулом, В'ячеславом Петровим та Павлом Крутоусом. А також клуб підписав Антона Мусієнка, Олександра Тищенка, Юрія Кондракова, Деона Едвіна і Кіндала Хілла.
Максим Гаптар Джерело: БК Київ-Баскет
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баскетбол | 17 травня 2024, 18:45 5

Жіноча українська збірна програла у Дебрецені два матчі