ЦСКА Софія - Зоря. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги Європи

Без Громова, але з непоганими шансами на успіх

В четвер, 8 серпня, луганська «Зоря» проведе перший поєдинок третього раунду кваліфікації Ліги Європи. Команда Віктора Скрипника зіграє проти софійського ЦСКА в Болгарії, початок о 20:30.
Український клуб стартував з другого раунду відбору, де обіграв чорногорську «Будучност» (3:1 і 1:0). Результат порадував багатьох, а ось гра не дуже. Більшість вболівальників звинувачувала «німецького» наставника луганчан у зайвому прагматизмі і небажанні грати для глядачів. В обох матчах після досягнення потрібного результату команда просто перекочувала м'яч до переможного кінця. Особливо це було добре помітно у другій зустрічі, де чорногорці грали більше тайму удев'ятьох.
В чемпіонаті «Зоря» також почала непогано, набравши чотири очки в двох турах. І все ж, поки що досить непоганий склад луганчан по персоналіях так до кінця і не може видати свій командний максимум. Або не хоче. Можливо, головний тренер цілеспрямовано береже сили команди перед більш важливими матчами.
Що стосується ЦСКА, то софійський клуб зіграв уже чотири тури в національній першості (2-1-1, різниця м'ячів 6-6). У Лізі Європи болгари стартували з самого першого раунду і вже пройшли дві команди. І якщо загальна перемога в двох матчах над чорногорським «Тітоградом» (4:0 і 0:0) навряд чи когось здивує, то прохід досить міцного хорватського «Осієка» (перемога в серії пенальті на виїзді) став як мінімум трохи несподіваним.
У поточному сезоні болгар тренує досвідчений 72-річний Любко Петрович, який тренував безліч клубів колишньої Югославії. При ньому команда грає за схемою з трьома захисниками, в минулому ж сезоні команда грала зовсім за іншою схемою 4-1-4-1. Є великі надії, що команда рівня «Зорі» може використовувати це в своїх цілях.
А тепер найцікавіше. У двох попередніх раундах кваліфікації Ліги Європи ЦСКА приймав своїх суперників на стадіоні «Болгарська армія», який вміщує 22015 глядачів. А ось луганчанам доведеться зіграти на «Національному стадіоні Васил Левський», який може прийняти 46340 уболівальників. Цікаво буде подивитися, скільки фанів прийдуть подивитися на українську команду.
Що стосується травмованих, то «Зорі» точно не допоможе головний голеадор поточного євросезону Артем Громов, він залишився вдома.
Орієнтовні склади:
«ЦСКА Софія»: Черняускас, Томас, Бодуров, Занєв, Джефферсон, Родрігес, Фаббріні, Малінов, Бікеле, Сове, Евандро
«Зоря»: Шевченко, Михайличенко, Чеберко, Вернидуб, Тимчик, Хомченовський, Іванисенія, Ледньов, Кочергін, Будковський, Юрченко

8 серпня, четвер

«ЦСКА Софія» - «Зоря»
Софія. Стадион «Васил Левський». 20:30
ТВ-трансляція на телеканалі «УНІАН»
ЦСКА СОФІЯ - ЗОРЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧА
Арбітр: Сандро Шерер (Швейцарія)
Прогноз Sport.ua - 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 01 вересня 2024, 13:17 10

Юлія включила тотальний ігнор, але дівчинка не переставала виконувати свою роботу

Коментарі