Гравець OG: «Ми готові другий рік поспіль виграти The International»

Топіас Topson Таавітсайнен впевнений у своїй команді перед стартом головного турніру року

Топіас Topson Таавітсайнен повідомив про настрій команди перед The ​​International 2019. У інтерв'ю порталу Esports Heaven він також розповів про свою мотивацію після перемоги на The International 2018 і заявив, що OG готова виграти і наступний TI по ​​Dota 2.
«Виграти TI - мрія кожного професійного гравця, і коли це відбувається, ти змінюєшся. Мені довелося змусити себе продовжити грати і викладатися на повну. Іноді здається, що простіше було б закинути і зайнятися чимось іншим, адже Dota забирає практично весь час, якщо ти хочеш залишатися в топі. Я думаю, що нам вдалося побороти це і ми готові боротися на наступному TI до останнього подиху.
Чи виграємо ми The International другий рік поспіль? Так, я впевнений у своїй команді, і у нас є все для того, щоб виграти ще один турнір цієї серії. Я не тисну на себе, думаючи про перемогу на другому TI. Ми просто їдемо туди, щоб викластися на всі сто і подивитися, як далеко ми зможемо зайти. Впевненість грає велику роль в тому, як далеко ми можемо пройти», - сказав Topson.
The International 2019 пройде з 15 по 25 серпня в Шанхаї. На турнірі виступлять 18 команд. Призовий фонд чемпіонату на момент публікації матеріалу перевищує $ 31 млн.
Читайте також: AdmiralBulldog назвав фаворита The International 2019.
Максим Гаптар Джерело: cybersport.ru
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 02 травня 2024, 18:31 0

Еліна насолоджується приємними моментами, коли всі можуть зібратися разом