Юхим КОНОПЛЯ: «Приємно, коли на матчі Десни приходить багато фанів»

Молодий захисник обживається в УПЛ

У минулому турі «Десна» розпочала сезон УПЛ з поразки від ФК «Львів», а в другому турі зіграє проти «Ворскли». Захисник Юхим Конопля розраховує на перемогу.

- Який настрій у команді, та чого Ви очікуєте від гри з «Ворсклою»?
- Гра у будь-якому випадку буде важкою, налаштовуємося так само, як й на інших суперників. Немає ніяких особливих чи слабких команд - у Прем'єр-Лізі грають найсильніші. Але, думаю, все буде у порядку.

- «Десна» з 1993 року не вигравала у «Ворскли». Чи вдасться перервати цю невдалу серію?
- Давненько… Але, думаю, усе можливо. Чому ні?

- На матчі першого туру зі «Львовом» на трибунах стадіону імені Гагаріна було багато вболівальників. Чи очікуєте таку саму підтримку на матчі з полтавчанами й чи важлива, у принципі, підтримка для футболістів?
- Підтримка дуже важлива. Так само як й тактика на гру. Адже коли закінчуються сили, вболівальники можуть їх додати: навіть коли здається, що нема де взяти енергію, коли скандують твоє прізвище чи просто кричать: «Десна, Десна!», - це додає сил. Нам дуже приємно, коли на матчі приходить багато вболівальників. Чим більше людей буде дивитися нашу гру - тим краще.

- Разом з «Ворсклою» у Чернігів приїхав воротар Дмитро Різник, який разом з Вами став чемпіоном світу U-20. Чи спілкуєтеся?
- Так, іноді спілкуємося, списуємося з Дімою. Він точно лідер дублюючого складу «Ворскли». Сподіваюся, найближчим часом його підпустять до основного складу.

Іван Зінченко Джерело: ФК Десна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 вересня 2024, 07:16 4

Ентоні несподівано поступився Даніелю у бою за титул IBF