Красюк назвав трьох українців, які можуть отримати чемпіонські бої

Промоутер Олександра Усика вірить, що Берінчик, Малиновський і Митрофанов змагатимуться за титули

Гендиректор «К2 Promotions» Олександр Красюк назвав трьох українських боксерів, які незабаром можуть отримати поєдинки за звання чемпіона світу.
«У нас є Денис Беринчик, який в тій же «золотий команді» олімпійців, разом з Усиком та Василем Ломаченко, став срібним призером лондонської Олімпіади. Він менш відомий в світі, але в своїй країні вже зробив ім'я - був учасником українського шоу «Танці з зірками», красиво завершує поєдинки, просувається в рейтингах, і тепер наше завдання зробити з Дениса зірку, за умови, що він продовжить успішно виступати. У нас є Олег Малиновський, з яким зараз будемо виходити на європейський і американський ринки. Думаю, що протягом року-півтора він поб'ється за звання чемпіона світу.
Є Дмитро Митрофанов - чудовий хлопець. Він бився в WSB, потім поїхав в Штати, підписавши контракт з американським промоутером, але за два роки провів всього два бої. Ми забрали його в K2 Ukraine. У нас він дебютував в андеркарті поєдинку Усик - Беллью. За півроку провів уже чотири поєдинки. Плануємо швидко набрати обертів, щоб хлопець протягом двох-трьох років бився за звання чемпіона світу», - сказав Красюк.
Володимир Клепач Джерело: Sportbox
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 02 травня 2024, 16:43 7

Девін хоче зберегти «0» у графі поразок

Коментарі