Антон БРАТКОВ: «Досить добре оцінюю свій дебют за Львів»

Захисник «синьо-золотих левів» – про перемогу над «Десною»

Центральний захисник ПФК «Львів» Антон Братков розповів про свій дебют за «синьо-золотих левів» в матчі проти «Десни» (2:1).
- Досить добре оцінюю свій дебют. Трохи переживав перед матчем, адже я виходив грати проти команди, в якій раніше виступав. Але ці емоції не зіпсували мені гру. Зі стартовим свистком усі переживання зникли.
- «Десна» - не чужа команда для тебе, але у вівторок ти вийшов на поле проти колишніх одноклубників. Які емоції у тебе були з цього приводу?
- У «Десні» - багато хлопців, з якими я товаришую. Ми поспілкувалися з ними, і на тому все, адже тепер ми граємо за різні клуби. Радий був з ними побачитись, зіграти проти них. У мене вже була подібна ситуація, коли я був у складі «Зірки» і мені довелося грати проти «Десни». Це був другий подібний матч.
- Перший тайм у «Львова» не надто вийшов, ще й гол львів'яни пропустили після «стандарту». Пам'ятаєш той епізод?
- Те, що у нас не вийшов перший тайм - це правда. Хоча у нас теж були гольові моменти, які ми не реалізували. «Десна» розіграла кутовий, пішла подача на ближню стійку, куди увірвався Денис Фаворов і головою переправив м'яч у ворота. У тій ситуації ближче всіх до суперника опинився саме я: намагався піти назустріч м'ячу, але не встиг.
- Зате після перерви гра команди зарясніла новими фарбами, а ти мав шанс відзначитися, коли опинився без опіки в чужому штрафному. Думав про той момент після гри? Може, слід було зупинити та обробити м'яч?
- Зупинити і обробити - навряд, можна було просто відправити його в сітку воріт. Не забив, але добре, що команда виграла. Перш за все, радий тому, що перемогли. Якби ми зіграли невдало, я б ще більше шкодував про втрачений шанс.
Денис Шаховець Джерело: ФК Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 06:30 1

Гірники гарантували собі місце у кваліфікації Ліги чемпіонів