Боруссія Д – Баварія. Прогноз і анонс на матч Суперкубка Німеччини

Чи допоможуть віце-чемпіону домашні стіни?

У суботу, 3-го серпня, відбудеться поєдинок за Суперкубок Німеччини, в якому дортмундська «Боруссія» на домашньому стадіоні «Сігнал Ідуна Парк» зіграє проти мюнхенської «Баварії».
«Боруссія» в минулому сезоні була близька до того, щоб повернути чемпіонський титул в Дортмунд після семи років «простою». Однак, набравши 76 очок за 34 тури, «джмелі» фінішували другими, з відставанням в два очки від «Баварії» і відривом в 10 балів від бронзового призера - «РБ Лейпцига».
Якщо судячи за очками долю чемпіонства вирішила втрата очок в одному матчі, то в якості гри різниця між чемпіоном і срібним призером чітко видна. У минулому сезоні «Баварія» в Бундеслізі забила на 7 м'ячів більше і на 12 голів менше пропустила, ніж «Боруссія».
У Кубку Німеччини «Баварії» також вдалося тріумфувати, причому в фіналі команда Ніко Ковача розгромила «РБ Лейпциг» з рахунком 3:0. «Боруссія» зазнала фіаско на ранній стадії, поступившись в 1/8 фіналу в серії пенальті бременському «Вердеру».
У Лізі чемпіонів і «Баварія», і «Боруссія» вийшли в плей-офф з першого місця в своїх групах, однак не зуміли подолати бар'єр 1/8 фіналу. Дортмундці поступилися дорогою майбутньому фіналісту «Тоттенхему» (0:1, 0:3), а мюнхенці виявилися слабкішими за тріумфатора найпрестижнішого єврокубку - «Ліверпуль» (0:0, 1:3).
Літнє трансферне вікно в Німеччині запам'яталося трансфером захисника збірної Німеччини Матса Хуммельса з «Баварії» в «Боруссію». Також «джмелі» викупили Пако Алькасер у «Барселони» і підписали Юліана Брандта, Торгана Азара і Ніко Шульца.
«Баварія» придбала молодого чемпіона світу Бенжамена Павара. Також в обороні з'явився Люка Ернандес, який перейшов з «Атлетіко» за 80 млн євро.
Під час міжсезонної підготовки «Баварія» в Міжнародному кубку чемпіонів поступилася лондонському «Арсеналу» (1:2), але перемогла мадридський «Реал» (3:1) і італійський «Мілан» (1:0). У Кубку Ауді мюнхенський клуб розгромив турецький «Фенербахче» (6:1), але в фіналі по пенальті поступився «Тоттенхему» після 2:2 в основний час.
Що стосується «Боруссії», то команда Люсьєна Фавра цього літа провела п'ять товариських поєдинків в міжсезоння і у всіх здобула перемогу. Варто виділити перемогу над «Ліверпулем» з рахунком 3:2.
Чи продовжать дортмундці переможну серію у першому офіційному матчі сезону - дізнаємось в суботу о 21:30
Орієнтовні склади:
«Боруссія»: Бюркі - Фрідріх, Хуммельс, Аканджі, Піщек, Вайгль, Вітсель, Ларсен, Ройс, Санчо, Алькасер.
«Баварія»: Нойєр - Алаба, Зюле, Павар, Кімміх, Горецка, Алькантара, Коман, Мюллер, Гнабрі, Левандовскі.

3 серпня, субота

«Боруссія» Дортмунд - «Баварія»
Дортмунд. Стадіон «Сігнал Ідуна Парк». 21.30
БОРУССІЯ Д - БАВАРІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз Sport.ua - 0:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 23:52 13

Команди забили по два голи