Василь КАРДАШ: «Динамо виграло впевнено»

Спеціаліст поділився враженнями щодо поєдинків 1-го туру УПЛ

Колишній півзахисник київського «Динамо» і збірної України з футболу Василь Кардаш підбив підсумки першого туру УПЛ.
- Чим вам запам'ятається перший тур чемпіонату України, який розпочався?
- Ну, напевно, перш за все тим, щоб обидва новачка Прем'єр-ліги здобули перемоги. Решта результатів туру, в принципі, подиву не викликали.
Думаю, в меншості були ті, хто перед грою пророкували перемогу «Колоса» над «Маріуполем». Однак за рахунок настрою, повної самовіддачі в першому своєму поєдинку на вищому рівні, команді Руслана Костишина вдалося взяти максимум. Вважаю, по праву здобув перемогу і «Дніпро-1», хоча в другому таймі «Олімпік» міг не раз вразити ціль...
- «Шахтар» і «Динамо» здобули синхронні перемоги в матчах, які їм не просто так даються.
- На своєму полі «Карпати» завжди славляться бійцівськими якостями, але на цей раз було видно, що львів'яни поки знаходяться в пошуку своєї гри. Динамо виграло впевнено. А ось «Шахтарю», дійсно, тільки ближче до кінця поєдинку вдалося зломити опір противника. Можливо, «Олександрії» не вистачило сил, але тут є і друга сторона медалі, виступ в Лізі Європи, до початку якого Володимир Шаран постарається підвести свою команду в оптимальному стані. Зараз складно говорити про будь-який колектив, оскільки зіграний лише один тур, і кожен знаходиться в різному функціональному стані. Попередні висновки можна буде зробити не раніше, ніж через п'ять-шість турів.
- Хто зараз повинен бути в формі, так це «Зоря»? ..
- Так, луганчани відразу потрапили в європейський ритм футболу. Думаю, під час підготовки до сезону, команда готувала себе до такого графіку ігор. А наскільки «Зорю» вистачить, може сказати тільки головний тренер. Будемо сподіватися, що на високому ігровому рівні колектив протримається як можна довше.
Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 18:52 0

Массіміліано Аллегрі покинув клуб