Джерело: Динамо домовилося про трансфер Жерсона Родрігеша

Вартість переходу гравця збірної Люксембургу складає €2 млн

Нападаючий японського клубу «Джубіло Івата» Жерсон Родрігеш близький до переходу в київське «Динамо». Український клуб запропонував суму в розмірі €2 млн за перехід гравця збірної Люксембургу. У найближчі дні трансфер повинен бути офіційно затверджений, інформує сайт tageblatt.lu.
Жерсон Родрігеш зробив собі хорошу пресу, виступаючи за Люксембург проти збірної України. Атакуючий вінгер вже отримував пропозицію від київського «Динамо» раніше. У січні 24-річний футболіст змінив «Шериф» з Тирасполя на клуб японського топ-дивізіону «Джубіло Івата». Він відчував себе комфортно в Японії і не хотів міняти клуб. Однак, клуб з української столиці не здався і зараз близький до своєї трансферної мети.
Спочатку Родрігеш відмовився від переїзду в Україну, але тепер готовий дати згоду. У найближчі дні офіційні документи про трансфер будуть відправлені з Японії в Україну. Очікується, що після цього Родрігеш підпише контракт на три роки.
Його партнер по збірній Люксембургу Марвін Мартінс став гравцем львівських «Карпат», які як раз в середу, 31 липня, зіграють в 1-му турі УПЛ проти київських динамівців. Після Крістофера Мартінса (який перейшов за 2,5 млн євро з «Ліона» в «Янг Бойз») Жерсон Родрігеш стане другим серед найдорожчих люксембурзьких футболістів всіх часів.
Микола Степанюк Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 05:51 0

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді

Коментарі