Олександр РЯБОКОНЬ: «Є претензії до захисників»

Головний тренер «Десни» – про поразку від «Львова»

Наставник чернігівської «Десни» Олександр Рябоконь прокоментував поразку в домашньому матчі 1-го туру української Прем'єр-ліги зі «Львовом» (1:2).
- Гарна гра у першому таймі. Створили достатньо гольових моментів. Один гол вдалося забити. У цілому контролювали гру. Другий тайм абсолютно не вийшов. Найбільше не сподобалося те, що ми пропустили дуже багато контратак суперника, при тому, що в нас загалом достатньо гравців у середній зоні - три центральні півзахисники, які, у першу чергу, відповідали за контргру суперника, але давали їм розігнатися. Вирішальний м'яч теж, за великим рахунком, отримали у контратаці.
- В якому зараз функціональному стані команда та чи готові футболісти грати 90 хвилин чи не ще вийшли на той рівень форми?
- Тести показали, що команда у гарному фізичному стані. Тактична дисципліна - напевно те, що найбільше «кульгало» у цій грі. Не має права достатньо досвідчена команда пропускати стільки контратак.
- Сьогодні в основному складі не вийшов жоден гравець, що прийшов у команду влітку. Вони поки не виграють конкуренцію, не влилися в склад?.. Чому прийняли таке рішення?
- Перша гра - віддали перевагу більш зіграним хлопцям. Й, по суті, перший тайм був непоганим. У другому було багато помилок. Є претензії й до центральних захисників, й, взагалі, до захисників. У розвитку атаки припускалися великого відсотка браку, коли ситуація не змушувала, перетримували м'яч там, де потрібно було віддати пас… Перший млинець грудкою…
Денис Шаховець Джерело: ФК Десна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 04 травня 2024, 13:44 9

Дар'я стала переможницею змагань у Лопоті