Юрген КЛОПП про трансфери: «Не можна постійно витрачати гроші»

Головний тренер «Ліверпуля» висловився про трансферну кампанію

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп прокоментував ситуацію, при якій багато грандів витрачають гроші на нових футболістів.
За словами фахівця, «Ліверпуль» не готовий купувати футболістів за великі суми щороку.
«Не можу сказати нічого про те, що роблять інші команди. Не знаю, як їм це вдається, але нам потрібно платити за рахунками, вибачте. Всім потрібно платити за рахунками.
Ми вклали багато грошей в цю команду. Зараз, мабуть, у багатьох відчуття, що ми цього не робили. Але ми не в який-небудь Уявляндії, де можна просто отримати все, що захочеш. Не можна постійно витрачати гроші. У світі всього чотири клуби, які можуть собі це дозволити - «Реал», «Барселона», «Манчестер Сіті» і ПСЖ. Вони отримують все, що їм потрібно. Знаю, що люди сприймуть це так, немов я їм заздрю, але на ділі ніякої заздрості у мене немає. Цей рік - не останній, в наступному році будуть нові трансферні вікна. У нас дуже хороша команда, в яку ми серйозно вклалися, і над нею потрібно працювати. Не можна бути впевненим, що п'ять нових покупок дозволять нам не зіграти вдома внічию з «Лестером» на засніженому полі», - сказав Клопп.
Раніше Клопп заявив, що «Ліверпуль» не повертатиме Коутіньо.
Максим Гаптар Джерело: Daily Mail
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 00:42 5

Кевін вважає Михайла Мудрика найсильнішим у складі «синьо-жовтих»

Коментарі