Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Я дуже радий, що ці хлопці у нас в команді»

Наставник «Динамо» поділився думкою про Олександра Караваєва і Мохаммеда Кадірі

Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич поділився враженнями про новачків київського клубу - 27-річного українського захисника Олександра Караваєва і 23-річного ганського півзахисника Мохаммеда Кадірі.
«Я дуже радий, що ці хлопці у нас в команді. Олександр Караваєв представлення не потребує. Це гравець національної збірної України, який може грати як в захисті, так і в півзахисті. Сподіваюся, він додасть нам ефективності гри в атаці і надійності гри в обороні. Тренування показали, що йому не потрібно багато пояснювати. І досвід, і ставлення до своїх обов'язків у нього на дуже високому професійному рівні. Саша, ласкаво просимо!
Коли я переглядав ігри Кадірі, я відзначав його атлетизм, вміння грати «один в один», непоступливість. Нам давно не вистачало такого гравця. Ми з ним вже познайомилися, він залишив про себе приємні враження. Він розуміє, в який клуб він потрапив. Найголовніше, що команда його прийняла. Він дуже позитивний, весь час з посмішкою, це підкуповує. Він додасть нам мощі в середині поля як у внутрішньому чемпіонаті, так і на міжнародній арені», - зазначив Хацкевич.
Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 23:14 2

Кожен клуб, який вийшов у головний єврокубковий турнір 2024/25, отримає £15.9 млн

Коментарі