Жіноча збірна України завершила тренувальний збір в Естонії

Підготовка до сезону продовжиться в австрійському Обертіллаху

Жіноча збірна України з біатлону провела тренувальний збір в естонському Отепяя.
На зборі працювала основна команда (Олена Підгрушна, Юлія Журавок, Дар'я Блашко, Надія Бєлкіна і Ольга Абрамова), яка тренується під керівництвом Володимира Махлаева і Валерія Лєснікова. Разом з нею за окремою програмою працювала юніорська група Іллі Лопохува, в складі якої Катерина Бех, Анна Кривонос, Анастасія Рассказова і Оксана Москаленко.
Сестри Віта і Валя Семеренко тренувалися під керівництвом особистого наставника Григорія Шамрая разом з Сергієм Семеновим, який останнім часом не показував високих результатів і не потрапив в основну команду Юрая Санітри. Анастасію Меркушіну готує до сезону її батько Олег Меркушин.
Після тижневого відпочинку в кінці липня українські біатлоністки відправляться на збір до австрійського Обертіллаху, після якого буде сформовано склад на літній чемпіонат світу, який пройде з 23 по 25 серпня в білоруських Раубічах.
Також варто відзначити, що чоловіча збірна України після тренувань в словацькому Осрблі, 23 липня вирушила на збір до австрійського Обертіллаху.
Денис Шаховець Джерело: XSport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 23:58 25

У другому півфіналі ЛЧ сильнішою виявилася німецька команда, хоча парижани мали багато моментів

Коментарі