Олег ФЕДОРЧУК: «Шахтар зараз вище класом, ніж Динамо»

Наставник «Енергії» - про матч за Суперкубок України

Головний тренер «Енегріі» Олег Федорчук поділився очікуваннями від матчу за Суперкубок України між «Динамо» і «Шахтарем», який відбудеться 28 липня:

«Обидві команди не будуть форсувати форму до майбутньої гри. Ця зустріч стане базовою в плані перегляду функціональної готовності гравців і команди в першій офіційній грі в новому сезоні. Послужить гарною підмогою тренерам для визначення основного складу.

Матч за Суперкубок стане для нового тренера «Шахтаря» першим серйозним офіційним випробуванням. Для «Динамо» ця гра так само є перевіркою готовності до ігор в новому сезоні. Адже старт у «біло-синіх» дуже непростий.

Думаю, що Олександр Хацкевич зробить упор саме на підготовці команди до ігор кваліфікації Ліги чемпіонів. Проте, необхідно боротися за Суперкубок, постаратися виграти його, що додасть психологічну впевненість гравцям в наступних іграх.

Що стосується підсумкового результату, то я, мабуть, віддам перевагу гірникам. Що не говори, але «Шахтар», на даний момент, команда, яка вище класом».

Олег Дідух Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:40 2

Дивіться відеоогляд матчу 34-го туру Ла Ліги 2023/24

Коментарі