Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Знаходимося в пошуку нападника»

Головний тренер київського «Динамо» - про кадрову ситуацію в команді

Головний тренер київського «Динамо» Олександр Хацкевич після товариського поєдинку проти «Колоса» (1:3) розповів про кадрову ситуацію в команді
- Русин залишається в команді? Говорили про його перехід в «Карпати», а сьогодні з'явилася інформація про «Зорю» ...
- Про це все я теж дізнаюся з інтернету. (Посміхається). Назарій з нами, він нарівні з усіма готується і до матчу за Суперкубок України, і до старту в чемпіонаті України.
- А посилення команди ще плануєте?
- Звичайно. Позиція нападника як і раніше потребує посилення. Так що ми знаходимося в пошуку. Поки трансферне вікно не закриється, ми будемо шукати нападника, який посилив би нашу атаку.
- В цілому зборами та спарингами ви залишилися задоволені?
- На зборах всі команди, як правило, знаходяться в різній готовності. Хтось раніше починає підготовку, хтось пізніше. На жаль, в цей раз відчутний вплив на нашу підготовку зробила погода. Через якість полів досить часто не вдавалося повною мірою оцінювати ступінь готовності футболістів. Та й самі хлопці просто некомфортно почувалися на тих полях, на яких нам доводилося працювати. Особливо, в ігрових вправах.
Так, був непоганий спаринг з «Олімпіакосом», але мокре поле позбавило змоги вийти нам на той рівень ефективності, на який ми розраховували.
- Ваші очікування від нового сезону?
- Напевно, навіть нерозумно міркувати про те, які завдання ставляться в київському «Динамо» - вони всім відомі, оскільки завжди максимальні. Нам потрібна перемога в кожному матчі.
- За підготовкою до сезону вашого суперника по матчу за Суперкубок України - «Шахтаря» - стежили?
- Звичайно. Звернули увагу, що у них багато змінилося в плані тактичної схеми, розстановки гравців. Але детальний розбір нинішньої гри «Шахтаря» у нас ще попереду - займемося цим на майбутньому тижні.
- За рахунок чого плануєте в новому сезоні перервати смугу невдач «Динамо» в боротьбі за чемпіонство?
- Два роки, протягом яких наша команда проходила становлення, вже позаду. Пора ставати чоловіками, і в кожному матчі грати на максимумі, і грати саме на команду.
Володимир Клепач Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Волейбол | 02 травня 2024, 11:02 6

Лідер української команди – про майбутнє

Коментарі