Шахтар - Олімпік - 3:0. Текстова трансляція матчу

Текстова трансляція контрольного матчу «Шахтар» - «Олімпік»

Шахтар - Олімпік - 3:0
Алан Патрик (26, 57), Жуніор Мораєс (89)
«Шахтар»: Андрій Пятов, Сергій Болбат, Сергій Кривцов, Давид Хочолава, Ісмаїлі, Тарас Степаненко, Тете, Марлос, Алан Патрік, Тайсон, Жуніор Мораєс
Запас: Олексій Шевченко, Богдан Бутко, Додо, Микола Матвієнко, Валерій Бондар, Сіпріано, Олександр Піхалёнок, В'ячеслав Танковскій, Маркос Антоніо, Фернандо
«Олімпік»: Бетим, Гришко, Балич, Вантух, Политыло, Ксендз, Фабиньо, Матеус, Тейшерйра, Кордоба, Матар,
Запас:
Спортивна база «Святошино»
В суботу 20 липня відбудеться черговий контрольний матч для команд української Прем'єр-Ліги. У Києві на тренувальній базі «Святошино» зіграють дві донецькі команди «Шахтар» і «Олімпік». Початок гри о 18 годині.
Цікаво, що напередодні майбутні суперники провели ще по одній грі. Підопічні Луїша Каштру перемогли дебютанта елітного дивізіону «Колос» з Ковалівки з рахунком 2:0. Голи забили Фернандо і Данило Сікан. А «Олімпік» у Харкові завдав поразки «Металісту 1925» - 3:0. Тут в донецькій команді відзначилися Тейшейра, Сергій Політило і гравець, що знаходиться на перегляді.
Sport.ua планує провести текстову трансляцію матчу «Шахтар» - «Олімпік». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.
Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 08:01 0

«Бенфіка» з 1963 по 1965 рік не програвала протягом 48 матчів