Данило Dendi ІШУТІН: «Na'Vi можуть показати щось на The International»

Український гравець поділився думкою про своїй колишній команді

Данило Dendi Ішутін вважає, що Natus Vincere можуть показати хороший результат на The International 2019 по Dota 2. На його думку, до початку турніру колективу потрібно розширити пул персонажів, інакше у нього можуть виникнути труднощі з сильними супротивниками.
«Щось показати на The International Na'Vi цілком можуть. Дотf зараз така, що майже будь-яка команда може виграти, якщо добре підготується по драфті і так далі. Можна пройти далі, є така ймовірність.
Na'Vi однозначно треба розширювати пул якимось чином, намагатися це робити. У них дуже жадібний стиль гри. Мені здається, що проти крутих команд буде складно так грати. Вони грають через дві «півторашки» - у них немає «двійки», MagicaL зазвичай на керрі-героях грає з міда. Часто у них і офлейнер буває жадібний, типу Акса. Сильні команди можуть тиснути», - сказав Dendi.
У фіналі відбіркових на The International 2019 для СНД Natus Vincere обіграли Winstrike Team з рахунком 3:0. Колектив отримав слот на чемпіонаті і став другим представником регіону на турнірі - раніше інвайт отримала Virtus.pro.
Максим Гаптар Джерело: cybersport.ru
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 17:43 11

1 травня зустрінуться: Динамо – Верес, Чорноморець – Шахтар